Zorg verbindt - Eindbijeenkomst 2020

20-01/2020

Sinds 25 jaar wordt in de Euregio Rijn-Waal grensoverschrijdend samengewerkt op het gebied van gezondheidszorg. Aanjager hierbij is van begin af aan het Netwerk “Euregionaal Forum Grensoverschrijdende Gezondheidszorg”.

Veel van de initiatieven konden dankzij het Europese subsidieprogramma INTERREG A Deutschland-Nederland, het Land Noordrijn-Westfalen, Provincie Gelderland en Provincie Limburg gerealiseerd worden.

De afsluiting van het INTERREG VA project “Zorg Verbindt” Deutschland-Nederland is voor ons een uitstekende gelegenheid op deze grensoverschrijdende samenwerking terug te blikken en ons te buigen over nieuwe thema’s, die in de toekomst gaan spelen.

Het eindsymposium ” Resultaten Zorg Verbindt: grensoverschrijdende Gezondheidsverzorging Interreg V A in de Euregio Rijn-Waal” vindt plaats op 5 februari 2020 van 12:00 uur tot 17:00 uur in het Sanadome, Weg door Jonkerbos 90, 6532 SZ Nijmegen.

Wij nodigen u van harte uit om aan het symposium deel te nemen en verheugen ons erop u op 5 februari in Sanadome te mogen begroeten!

 

Hier kunt u het programma downloaden